Uppers

Wilt u uw haakaas laten uitblinken ten opzichte van de Revolution Baits® Steamed Freezer of Preserver Baits? Dan zijn de Uppers van Revolution Baits® de meest geschikte hookbaits!

Door hun drijvende eigenschappen kunnen de Uppers doorslaggevend werken op dressuurwateren, waar u anders wilt vissen dan uw medevissers. Tevens zijn de Uppers met een kleinere diameter uitermate geschikt om uw haakaas visueel aantrekkelijker te maken voor karpers, zoals een snowman of chod.

De Revolution Baits® Uppers beschikken over voldoende drijfvermogen, zijn hoog gedoseerd aan liquids en bevatten extra water oplosbare additieven in de trendy kleuren ‘Washed Out’. Vanwege het stoom proces behouden onze hookbaits de hoge attractie waarde, waardoor deze dus perfect als single hookbait inzetbaar zijn!

Dit haakaas kan in moeilijke omstandigheden uw resultaten aanzienlijk verhogen en juist de meest voorzichtige karpers over de streep trekken!

For revolutionary results.
100% natural & irresistible buoyant attraction!

De Revolution Baits® Uppers zijn verkrijgbaar in een diameter van 15 of 20mm, Dumbells van 15*20mm en Confusion Packs,verpakt in potjes van 75gr.

Uppers - Haakaas - Hookbaits - Revolution Baits